Certifikati in priznanja

Od leta 2004 delujemo po sistemu vodenja kakovosti skladno s standardom ISO 9001:2015.Bonitetna hiša BISNODE nam je v letu 2021 podelila certifikat bonitetne odličnosti.

Podjetje SOP - INTERNATIONAL d.o.o. spada med 0,7 odstotka najboljših pravnih subjektov v Sloveniji, ki se uvrščajo v razred »AAA«. Podjetja, ki izkazujejo bonitetno odličnost, predstavljajo najzanesljivejši, zaupanja vreden in nizko tvegani poslovni subjekt za sodelovanje s poslovnimi partnerji.


Gospodarska zbornica Slovenije je podjetju SOP - INTERNATIONAL podelila certifikat Excellent SME 2015. Podjetje SOP - INTERNATIONAL d.o.o. je zadostilo dvema zahtevanima meriloma za pridobitev certifikata, to sta višina letnega prometa in bonitetna ocena priznane bonitetne družbe za izdelavo bonitetnih poročil COFACE Slovenija

Podjetje SOP-INTERNATIONAL se je leta 2016 prijavilo na izbor za najboljše inovacije v posavski regiji, ki jih je podelila Gospodarska zbornica Slovenije Območna enota Posavje. Podjetje je predstavilo inovacijo VISEČI TRANSPORTER ZA TEŽKA BREMENA Z DVIŽNO NAPRAVO – 10 ton, za katero je prejelo bronasto priznanje. Avtorja inovacije sta Anton Jenžur in Jernej Stanko. Priznanje sta v imenu podjetja prevzela Jernej Stanko in Gregor Zevnik.


Naš dolgoletni poslovni partner Renault-REVOZ iz Novega mesta nam je v letu 2013 podelil priznanje za najboljšega izvajalca s področja varstva pri delu za izvedena dela.