Kdo smo?

V podjetju SOP - INTERNATIONAL razvijamo in proizvajamo visokotehnološko opremo na področju lakirništva. Smo zaupanja vredni strokovnjaki z lastnim znanjem, izkušnjami in dolgoletnim poslovanjem. Zagotavljamo inovativne, okolju prijazne rešitve, ki so prilagojene vsakemu posameznemu kupcu!

S pomočjo sodobnih tehnologij svojim strankam znižamo stroške proizvodnje ter odpravljamo skrbi, ki jih imajo zaradi motenj v proizvodnji ali slabe kakovosti izdelkov.

Naša tehnološka oprema za površinsko zaščito je izdelana skladno z visokimi kakovostnimi in ekološkimi standardi, ki jih postavlja evropska okoljevarstvena zakonodaja. Od leta 2004 delujemo po sistemu vodenja kakovosti skladno s standardom ISO 9001:2008.

Imamo reference v avtoindustriji in industriji avtomobilskih delov, bele tehnike, kovinske embalaže, industriji tirnih in specialnih vozil, zabojnikov, kmetijske mehanizacije, elektromotorjev ter številnih drugih dejavnostih.

Tradicija + Reference = Vodilni proizvajalec industrijske opreme v Sloveniji!

Oglejte si našo zgodovino

V podjetju SOP - INTERNATIONAL smo skozi leta uspešnega in korektnega delovanja postali vodilni proizvajalec industrijske opreme na področju lakirništva v Sloveniji. V izdelavi opreme za površinsko zaščito kovinskih in nekovinskih materialov imamo več kot 55-letno tradicijo in številne reference po vsem svetu.

Vrednote in strokovnost

Vrednote, ki jih v podjetju negujemo in nas povezujejo, so kakovostno zadovoljevanje potreb naših kupcev, družbena odgovornost, zaupanje ter vzajemno spoštovanje sodelavcev in dobaviteljev na najvišji ravni.

V podjetju zaposlujemo zaupanja vredne in motivirane strokovnjake, ki so inovativni, izobraženi in željni dodatnega znanja ter se ne bojijo novih izzivov. Podjetje sestavljajo izkušeni projektanti, inženirji strojništva in elektrotehnike, oblikovalci, nadzorni monterji, inženirji za zagon naprav in usposabljanja osebja kupcev ter osebje na finančnem in administrativnem področju.